Bilden är från ett annat tillfälle.
Foto: Robert Jansson

Bild

Bil i vattnet – en person försvunnen

En bil har hamnat delvis i vattnet på Öjvägen i Eckerö. En person har omhändertagits, men uppgifter gör gällande att en till person ska ha varit inblandad i olyckan. Räddningstjänstens sökinsats avslutades strax efter klockan 23.00.

Strax före klockan 21 på söndagskvällen körde en bil av okänd orsak av kanalbron på Öjvägen i Eckerö och hamnade delvis i vattnet.

En person på platsen har omhändertagits som troligtvis varit med i olyckan.

– Men enligt uppgift ska en person ha avvikit från platsen, men uppgifterna är lite diffusa, säger räddningsledare Krister Koskinen.

Just nu pågår eftersök där man bland annat med polisens drönare avsöker området. På plats finns även ambulans och enheter från Eckerö FBK.

– Jag har också tagit ut dykbilen hit för att söka av vattenområdet så ingen ligger i, säger Krister Koskinen.

Om någon sett en person som har eventuella skador från trafikolyckan, eller har några andra uppgifter, uppmanas man kontakta räddningstjänsten.

Uppdatering klockan 23.20:
Ingen person har påträffats och strax efter kockan 23.00 avslutade räddningstjänsten – inklusive dykare – sina insatser, polisen är kvar på platsen. 
– Ingen andra person har påträffats. Uppgifterna som kom initialt om en andra person vågar jag inte säga att stämmer till hundra procent, men vi arbetade efter det, säger Krister Koskinen.

Hittat fel i texten? Skriv till oss